CHRUPAK – pieczywo chrupkie z natury
Dyplomy Chrupak ziarna Chrupak ziarna
NASZA HISTORIA

Piekarnia Galicyjska od 1993 roku nieprzerwanie gości na Państwa stołach. Te dwie dekady pozwoliły nam wpisać się w codzienny obraz na wielu galicyjskich (i nie tylko) stołach. Istniejemy dzięki Państwu i to dla Państwa stale podnosimy nasze kwalifikacje. Na bieżąco śledzimy trendy rynku piekarniczego. Wybieramy z nich wyłącznie te rozwiązania, dzięki którym jakość i skład produktów nie traci na jakości, a ich niezmienny smak ma szansę być poznanym przez kolejne pokolenia, stając się swoistym nośnikiem przeszłości.

więcej informacji : www.piekarniagalicyjska.com.pl

Firma, chociaż z tradycjami, pragnie jak najlepiej dostosowywać się do nowych czasów i potrzeb swoich klientów. Dlatego też wśród naszych produktów pojawiła się nowa propozycja na rynku pieczywa chrupkiego chrupak logo. Technologia wypieku tak kruchego produktu wymaga od nas wiele uwagi. Przy zachowaniu tradycyjnych receptur oddajemy w Państwa ręce łatwą w przechowywaniu, zdrową, a przede wszystkim smaczną alternatywę dla pieczywa tradycyjnego.

Pracownicy Piekarni Galicyjskiej